Yeşi̇lköy Otomati̇k Vi̇tes Di̇reksi̇yon Eği̇ti̇mi̇
Buradasınız: Anasayfa / Blog
19 Şubat 2024, Pazartesi
Yeşilköy Otomatik Vites Direksiyon Eğitimi
Yeşilköy otomatik vites direksiyon eğitimi olarak siz sürücü ve sürücü adaylarının hizmetinde olmaktan mutluluk duyuyoruz.
Yeşilköy Otomatik Vites Direksiyon Eğitimi

Yeşilköy Otomatik Vites Direksiyon Eğitimi

Yeşilköy otomatik vites direksiyon eğitimi olarak siz sürücü ve sürücü adaylarının hizmetinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bilmeniz gerekiyor ki araç kullanımı gerçekleştirmek düşünüldüğü gibi kolay bir durum değildir. Özellikle yeterli derecede direksiyon bilgisi olmayan kişiler için bu durum çok daha önemli bir yerde bulunmaktadır. Öte yandan bakılacak olursa her geçen gün artan otomatik vitesli araçların sayısı sürücü ve sürücü adaylarının işlerini çok daha kolay hale getirmektedir.

 

Öyle ki otomatik vitesli araçlar manüel vitesli olan araçların kullanımına göre çok daha kolay ve rahat olmaktadır. Bu araçların sürücülere sağlamakta olduğu en büyük avantaj ise vites geçişlerini kendiliğinden yapıyor olmasıdır. Bu avantaj sayesinde araç sürücüleri dikkatlerini daha iyi topluyor ve yol kontrollerini çok daha iyi ve sakin yapıyor olmaktadır. Hepimizin bildiği gibi Yeşilköy de bulunan trafik bölgeleri oldukça yoğun ve sık olmaktadır. Bundan dolayı Yeşilköy’ün akıcı ve yoğun trafiğinde otomatik vitesli araç kullanımı siz sürücü ve sürücü adayları için çok daha güvenilir olmaktadır. Otomatik vitesli araçların vites kutusunu inceleyecek olursak; bu kutu üzerinde D-R-N ve P harfleri bulunur. Aracı anarya dediğimiz yönde hareket ettirebilmek için vites kolunun R pozisyonunda olması, aracımızı öne doğru hareket ettirebilmemiz için vites kolunun D pozisyonunda olması, aracımızı boş konuma almak istiyorsak vitesin N pozisyonunda olması ve aracımızı park edebilmemiz için vites kolunun P konumunda olması gerekmektedir.

 

Bu gibi basit kullanımlı fakat oldukça rahat olan araçların kullanımı trafiğin daha yoğun ve sık olan bölgelerinde düz vitesli araçlara nazaran çok daha güvenilir ve etkili olmaktadır. Bu araçlar da yol alırken karşılaşabileceğiniz olumsuzluklara karşı verecek olduğunuz kararlar ve refleksler çok daha rahat ve sakin olabiliyor. Bu sayede oluşabilecek kaza ihtimalleri çok daha az seviyelerde kendine yer buluyor. Otomatik vites araçları daha çok bayan sürücü ve sürücü adaylarının tercih ettiğini söylemek mümkündür. Çünkü bayan araç sürücüleri erkek sürücülere nazaran daha stresli ve panik halinde bulunabilirler. Dolayısıyla bu tür araçları kullanmaya daha yatkın olmaktadırlar. Sizlerde dilerseniz girecek olduğunuz ehliyet sınavlarında otomatik vitesli araçlar ile direksiyon dersi alabilirsiniz. Sizde otomatik vitesli araçlar ile direksiyon eğitimi almak istiyorsanız  Yeşilköy otomatik vites direksiyon eğitimi firmamıza ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın