Di̇reksi̇yon Dersi̇ Florya
Buradasınız: Anasayfa / Blog
4 Şubat 2024, Pazar
DİREKSİYON DERSİ FLORYA
İstanbul şehrinde hizmetinizdeyiz. Herkesin bildiği gibi İstanbul gibi oldukça büyük ve kalabalık olan bir ilde yolda yürüyen insanların birbirine çarpmadan yürümesi, otobüs duraklarında gelen insanların sürekli diğer kişiler tarafından itilmesi sebebiyle otobüslere inip binememesi gibi durumlarda oldukça zor olmaktadır.
DİREKSİYON DERSİ FLORYA

Direksiyon Dersi Florya

Direksiyon dersi Florya olarak İstanbul şehrinde hizmetinizdeyiz. Herkesin bildiği gibi İstanbul gibi oldukça büyük ve kalabalık olan bir ilde yolda yürüyen insanların birbirine çarpmadan yürümesi, otobüs duraklarında gelen insanların sürekli diğer kişiler tarafından itilmesi sebebiyle otobüslere inip binememesi gibi durumlarda oldukça zor olmaktadır. Tüm bu örneklerin de dışında ise bir durum daha söz konusu olmaktadır. Bu durum ise böylesine kalabalık bir şehirde olan trafik bölgeleri olmaktadır. Çünkü bu tür büyük şehirler de trafik bölgeleri oldukça sık ve yoğun olabilmektedir. Bundan dolayı bu şekilde yoğun ve sık olan trafik bölgelerinde araç kullanırken gereğinden daha fazla dikkatli olmak ve direksiyon hakimiyetini tamamen kendinizde tutmanız gerekmektedir. Çünkü bu şekilde gelişen trafik bölgelerinde sürücüleri birçok tehlikeli durum bekliyor olmaktadır. Öyle ki dikkatsiz bir şekilde araba kullanan bir sürücünün bu tür trafik bölgelerinde oldukça tehlikeli durumlara sebebiyet vermesi ya da böylesine tehlikeli olan durumları etkin hale getirmesine sebep olabilmektedir. Bu tür olayların gelişimi neticesinde oldukça ciddi can kayıpları yaşanabilir ve insanlar maddi yönden de oldukça sıkıntı yaşayabilirler.

İnsanlar nereden bakılırsa bakılsın hayatlarının her günlerinde bu tür trafik bölgelerinde kendilerini sinirlendirecek ve hatta sinir krizleri geçirmelerine sebep olacak bir çok olumsuz durumla karşı karşıya gelebiliyor. Bu nedenle bu şekilde gerçekleşebilecek olan durumlar ile başa çıkmayı bilmelisiniz. Mesela ülkemizin bir çok şehrinde yol virajları maalesef ki oldukça yanlış bir şekilde yapılmaktadır. Bu tür virajların oluşumu normalinde araçların yolda savrulmaması için içe doğru oluşması gerekmektedir. Fakat ülkemizin hemen hemen her şehrinde bu virajlar dışa doğru oluşturulmuştur. Bundan dolayı da bu virajlara girilirken olabildiğince düşük hız seviyelerinde yola devam etmeniz gerekmektedir. Bir de ani dönüş hareketleri yapmaktan ziyade aracınızı çok daha kontrollü ve sakin hareketler ile kullanmanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Ülkemizde bulunan araç sürücülerinin hemen hemen hepsi sinyal lambasının ne anlama geldiğini ve nasıl kullanılması gerektiğini bile bilmiyor. Bundan dolayı sinyal kollarını kullanmadan şerit değiştiren sürücüler acemi araç kullanıcıları olarak kendilerine ad buluyorlar. Bundan dolayı direksiyon eğitimi almak sürücüler için oldukça önemli olmaktadır.

 

Ülkemizde hemen hemen her gün ortalama 500 kaza olmaktadır. Bu kazaların sebeplerinin bir çoğu ise bilinçsiz olan sürücüler tarafından oluşturulmaktadır. Bu nedenle sizler de yetersiz olan yönlerinizi görüyor ve trafik bölgelerinde bu şekilde olumsuz etkiler yaratmak istemiyorsanız direksiyon dersi almanız sizin için önemli olacaktır.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın