Di̇reksi̇yon Dersi̇ Esenyurt
Buradasınız: Anasayfa / Blog
4 Şubat 2024, Pazar
DİREKSİYON DERSİ ESENYURT
Firmamızda özellikle bayan direksiyon eğitim hocalarının da bulunduğunu bilmenizi isteriz.
DİREKSİYON DERSİ ESENYURT

Direksiyon Dersi Esenyurt

Firmamızda özellikle bayan direksiyon eğitim hocalarının da bulunduğunu bilmenizi isteriz. Günümüzde bayan direksiyon hocalarının daha çok tercih edildiği görülmektedir. Bayan direksiyon hocalarının tercih edilmesinde etkin rol oynayan faktörlerden biri ise, bayan hocalardan alınan direksiyon derslerinde daha rahat davranılabilmesi ve bayan direksiyon hocalarının yanında sürücü adaylarının kendilerini çok daha rahat hissetmesi olarak görülmektedir. Bazı bayan sürücüler ise sadece bayan eğitmen hocalar eşliğinde çalışmak isteyebiliyorlar. Tüm bu sebepleri ve sürücü adaylarının isteklerini göz önüne alarak bünyemizde bayan direksiyon eğitmen hocalarını da bulunduruyoruz.

Bilinmesi gereken en önemli konulardan biri ise alınacak olan direksiyon eğitimlerinde, eğitimi verecek olan direksiyon hocasının dikkatli bir şekilde seçilmesi gerektiğidir. Günümüzde birçok mesleğin için işlerinde usta olan kişiler tercih edilmektedir. Aynı düşünce direksiyon eğitimi veren hocalar içinde geçerli olmaktadır. Bu konuda üzerinde de rahat olabilir ve firmamıza güvenebilirsiniz. Öyle ki direksiyon dersi kursumuzda bulunan direksiyon eğitim hocaları dallarında uzmanlık seviyesine ulaşmış ve kendilerini başarıları ile kanıtlamış olan kişiler olmaktadır. Sürücü ya da sürücü adaylarının bizden alacak oldukları direksiyon dersleri çok daha hızlı bir süreyi kapsar ve eğitim programları bu adaylar için ayrı ayrı hazırlanır. Daha sonrasında ise en kısa süre içerisinde uygulamaya geçer. Tüm bunların yanı sıra kendi araçları ile direksiyon dersi ya da eğitimi almak isteyen sürücü adaylarının bu imkana sahip olduğunu belirtmek isteriz. Fakat bilmeniz gerekiyor ki firmamızdan alacak olduğunuz ilk direksiyon derslerinin mutlaka bize ait olan araçlar ile alınması gerekmektedir.

Çünkü ilk direksiyon dersleri oldukça önemli olmaktadır. Bunun için direksiyon eğitimi veren hocalarımız sizleri test eder ve araç hakimiyetinizi görür. Sonrasında ise eğitimleriniz de seviye atlamayı başarabilir ve hocalarımızdan geçerli notları alabilirseniz, ancak o zaman kendi araçlarınız ile özel direksiyon dersleri alabilirsiniz. Bizden alacak olduğunuz eğitimler konusunda hiç bir şüpheye düşmeyin ya da endişelenmeyin. Çünkü eğitimleriniz önce belirli alanlarda ve trafiğin olmadığı bölgelerde gerçekleştirilir. Bu sayede direksiyon hakimiyetinizi ve becerinizi geliştirmiş olursunuz. Devamında ise direksiyon eğitmen hocalarımızın gözetimi ve gerekli olan onayları sonrasında en az bir hocamızın yanınızda bulunması şartı ile daha yoğun ve akıcı olan trafik bölgelerinde direksiyon eğitimleri alabilirsiniz. Bu tür yoğun trafik bölgelerinde ilk olarak direksiyon eğitmen hocamız siz yanınızdayken araç kullanımı gerçekleştirir ve nerede neler yapmanız gerektiğini siz sürücü adaylarına tek tek gösterir. Daha sonrasında ise direksiyon başına sizi geçirerek bu tür bölgelere karşı olan olumsuz düşüncelerinizi ve korkularınızı ortadan kaldırmanıza yardımcı olur.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın